unnamed-2
Orenæs Saloner indbyder til et arrangement for børn med voksenledsagelse. Pianisten Christina Vest har pakket sin musikkuffert og er klar til lade kufferten bestemme, hvor musikken og publikum skal rejse hen. Kufferten er altid fyldt med nye eventyr og musik, som fører os gennem fremmede lande og forskellig natur.
Her kan børn og voksne opleve den klassiske musik på en ny måde. Publikum kommer helt tæt på musikken og deltager i interaktion med Christina om at skabe historien om musikken.
Fortællingerne fører publikum på rejser til norske fjelde og drømmesteder. Musikken rummer et bredt spektrum af lyd fra de helt fine og små nuancer, som f.eks. når månen spejler sig i vandets overflade til de helt store og vilde lyde, når musikken skal være farlig eller festlig.
Programmet indeholder nogle af klaverkomponisternes mest populære værker med bl.a. Debussys ”Clair de lune”, Mozarts ”Alla Turca” og Griegs ”Lyriske stykker” om trolde og natur. Publikum får fortællinger om og historien bag stykkerne både før og undervejs i musikken.
Koncerten henvender sig til børn i alderen 2-12 år og deres ledsagende voksne. Alle musikglade sjæle er velkomne, da deltagelse i koncerten ikke nødvendigvis kræver kendskab til klassisk musik eller koncerter.
Christina Vest er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har specialiseret sig indenfor pædagogik og kreativ formidling af klassiskmusik. Udover sin beskæftigelse som musikformidler er Christina dirigent for kvindekoret Vocal Frostbite og underviser i musik på innovationsgymnasiet Lyngby Gymnasium.

Fakta:

Søndag den 23. oktober kl. 14.00
Entré børn: 50 kr
Entré voksne: 80 kr
Orenæs Saloner
Orenæs Skovvej 12, Orehoved
4840 Nørre Alslev
Billetter på www.orenaessaloner.dk
Tlf.: 61 77 08 26
birgitte@getting.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "Klassisk musik for børn i Orenæs Saloner – “Den musikalske kuffert” – en musikrejse for børn og voksne" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.