Kanon2For syvende år i træk holdes der Fødevarefestival – “Kulinarisk Rosenfeldt” – i de smukke omgivelser på Rosenfeldt Gods ved Vordingborg.

Det sker søndag den 4. september, hvor Sjællandske Musketergarde stiller med kanon og luntemusket, som affyres til glæde for publikum. Herved erklæres årets festival for kvalitetsfødevarer og kunsthåndværk fra Region Sjælland for åben, og 35 stadeholdere vil stå parate til at fremvise og fortælle om deres spændende varer.

Udover de mange stande med kvalitetsprodukter vil der være en masse oplevelser og aktiviteter for store og små – bl.a. Grillguruen Johnny Larsen kåret som en af verdens bedste til at grille – Eventen “Konen med æggene” af H.C. Andersen i en nyfortolkning – Historisk rundvisning på Godset v/godsejer Peter O. Tillisch og opvisning med får og hyrdehunde samt æblelabyrint for små og barnlige sjæle.

Se video fra fødevarefestival i 2014 med hyrdehunde-opvisning:

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "Kanonsalut for Kulinarisk Rosenfeldt" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.