Kampreferat fra Vordingborg Badminton Klub 16. november 2019

Københavns Badminton Klub 2 (KBK2) – Vordingborg Badminton Klub (VBK) 6-7 Danmarksserien

Kampreferat skrevet af Jesper Adler fra Vordingborg Badminton Klub:

VBK vandt sikkert i kampråb og vandt derefter knebent i holdkampen …

Men inden vi kunne råbe “hvem var det der vandt i dag” skulle vi igennem 4 timers hård fight.

1. runde:

Mix: ny sammensat 1. mix – Nicklas Rygaard/Line Poulsen – flot-flot indsats og sejr i to sæt – 2.mix Dorthe Johnsen/Steffen Lejre VBK legende mix, som “måske” har toppet men spillede godt med, dog et nederlag.

Damesingle overraskende storsejr til Emilie Lejre – stærkt spillet
Amalie Svensson havde 19-19 i begge sæt i , men manglede lige det sidste held og tabte tæt, efter en flot indsats.

2-2 inden 2. runde (Herresingler)

Bo Rafn viste vejen med en velspillet sejr i 1. HS mod en aggressiv “udlænding” – Simon Zachodnik fulgte trop med en god sejr i 2. HS – Gustav Lejre tabte 3. HS i en tæt 3’sætter – medens Fætter Niels Lejre viste en forrygende indsats i 4. HS og hev en tæt – tæt sejr hjem på vilje og fight, med en puls som gjorde, at der blev kigget efter hjertestarteren.

Føring til VBK 3-5 inden damedoublerne – hvor vi desværre tabte begge i to sæt – 1. DD Emilie og Line – var tæt på, med ombolde i 2 sæt – men det sidste held manglede, hos den ellers sikre DD – i anden DD med Dorthe og Amalie blev der kæmpet godt, men KBK’s unge piger var for stærke.

5-5 inden de 3 afgørende Herredoubler

Igen viste Bo og Niels vejen med en god sejr i 1. HD – hvorimod Simon og Nicklas aldrig fik spillet rigtig til at glide i 2. HD og tabte i to sæt.

Så da “far og søn” (Steffen/Gustav) Lejre gik på banen var stillingen 6-6. Det var en “4 points” kamp (med det nye pointsystem) – så kampen var hæderlig vigtig for at opnå en plads i oprykningsspillet – heldigvis fik “Lejre hurtig” og “Lejre tung” med fælles hjælp lige slæbt en 3’sætter hjem – med en kæmpe arbejdsindsats af en hårdt slående Gustav – der skulle rundt i alle hjørner, mens farmand havde “overblikket”.

7-6 til VBK – badminton når det er bedst … god hal, gode tilskuere, intenst og lige kamp – med VBK som vindere.

Dagens fightere (ja det blev to) med 5 stemmer til hver af Niels Lejre og Steffen Lejre.

En flot sejr især i betragtning af, at VBK havde afbud fra vores normale mixherrer Mikkel Bech og Emil Østerholm. Men det vidner og en stor bredde i klubben, og troen/håbet om en oprykning til 3. division lever stadig.

Stillingen:

Gustav og Steffen Lejre i kamp – Foto: Vordingborg Badminton Klub