[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Ronni Lykkehus står klar med skraldesække og handsker, når han på lørdag har samlet en flok af de nærmeste venner, bekendte og andre miljøinteresserede til endnu en affaldsindsamling. 

I foråret stod han bag en af kommunens største affaldsindsamlinger, da Danmarks Naturfredningsforening afholdt den årlige landsdækkende indsamling den 31. marts. Dengang lykkedes det at samle 1200 kg affald ind, men affald i naturen er en tilbagevendende udfordring. Det vil Ronni gerne gøre noget ved.

“Jeg går mange ture i hele Vordingborg by og jeg opdagede hurtigt, at der igen er masser af affald der ligger smidt i naturen, så jeg har inviteret mit netværk til at være med til endnu en indsamling. Denne gang er det mindre officielt – uden sponsorater og uden morgenmad. Bare os selv, et par handsker og skraldeposer til at samle affaldet. “ fortæller Ronni Lykkehus om initiativet. 

Jo flere jo bedre

Alle interesserede er velkomne, og man behøver kun at medbringe handsker til formålet. Ronni stiller skraldesække til rådighed og kører også gerne affaldet på genbrugspladsen, når indsamlingen er slut.

Flere har meldt sig under fanerne endnu engang, og selvom der ikke er planlagt nogen særlig rute, så er der masser af steder at tage fat. Man kan derfor tage familien, hunden eller barnevognen med og få masser af frisk luft, og samtidig gøre en god gerning. 

Hvis man kunne tænke sig at være med, så står Ronni og resten af holdet klar på lørdag den 28. september kl. 10.00 på Birkeallé 19 i Vordingborg.

 Succesen gentages

Affaldsindsamlingen i marts måned blev afholdt i samarbejde med KFUM Spejderne i Vordingborg, Sparekassen Sjælland, Othello Konditoriet og knap 100 frivillige borgere. Indsamlingen stod for mere end en tredjedel af de 3000 kg affald, som blev indsamlet i Vordingborg, og Ronni satser på at gentage succesen igen i 2020. 

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":