Der har været gang i kærligheden og pennene har glødet hos de håbefulde forfattere, som har bidraget med deres værker til kærlighedsnovellekonkurrencen i forbindelse med Kær-Litt litteraturfestivalen 5.-6- maj 2018.
– Vi kan vist roligt sige, at konkurrencen har været en overvældende stor succes, for der er indkommet ikke færre end 133 noveller, fortæller Dorte Roholte og Lene Hedengran Rasmussen, som har modtaget novellerne. De er med i arbejdsgruppen, som forbereder litteraturfestivalen, den første af sin slags i Danmark.

Såvel aldersmæssigt som geografisk var der også stor spredning, for der kom bidrag fra hele Danmark samt fra Edinburgh i Skotland og South Carolina i USA. Også i fortolkningen af emnet kærlighed mellem mennesker har hver eneste novelle været unik og forskellig, så det er altså hele tre ting. Med andre ord et kærlighedsnovellernes Kinderæg.

– Vi har virkelig nydt at læse novellerne, og det har været en kæmpe oplevelse for juryen at opleve det høje niveau, og derfor bliver det også uhyre svært at vælge vinderne.

Prisoverrækkelsen til vinderne finder sted i Musiksalen på Fuglsang Herregård på Lolland søndag den 6. maj kl. 14.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Kærlig novellekonkurrence slut – prisoverrækkelse d. 6. maj" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.