[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Der har været gang i kærligheden og pennene har glødet hos de håbefulde forfattere, som har bidraget med deres værker til kærlighedsnovellekonkurrencen i forbindelse med Kær-Litt litteraturfestivalen 5.-6- maj 2018.
– Vi kan vist roligt sige, at konkurrencen har været en overvældende stor succes, for der er indkommet ikke færre end 133 noveller, fortæller Dorte Roholte og Lene Hedengran Rasmussen, som har modtaget novellerne. De er med i arbejdsgruppen, som forbereder litteraturfestivalen, den første af sin slags i Danmark.

Såvel aldersmæssigt som geografisk var der også stor spredning, for der kom bidrag fra hele Danmark samt fra Edinburgh i Skotland og South Carolina i USA. Også i fortolkningen af emnet kærlighed mellem mennesker har hver eneste novelle været unik og forskellig, så det er altså hele tre ting. Med andre ord et kærlighedsnovellernes Kinderæg.

– Vi har virkelig nydt at læse novellerne, og det har været en kæmpe oplevelse for juryen at opleve det høje niveau, og derfor bliver det også uhyre svært at vælge vinderne.

Prisoverrækkelsen til vinderne finder sted i Musiksalen på Fuglsang Herregård på Lolland søndag den 6. maj kl. 14.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":