Fredag i vinterferien d. 17. februar 2017 er der kæledyrseftermiddag på Vordingborg Bibliotek.

Biblioteket inviterer børn og deres kæledyr ind på biblioteket – så har du en sød hamster, et kælent marsvin, en sjov kanin, en tam rotte, en blød chinchilla, en fræk slange, en langsom skildpadde eller en yndlings edderkop, kan du melde dig selv og dit dyr til en hyggestund og få en god dyresnak. Større dyr som hunde og katte samt syge dyr, må dog blive hjemme – og alle der melder sig til med et kæledyr skal have en voksen med sig.
Du må meget gerne lave et skilt med dit kæledyrs navn, alder og yndlingsmad og stille op ved dyret.

Samtidig med at du viser dit kæledyr frem, kan du også få svar på spørgsmål om dit dyrs pasning og pleje, da Biblioteket har inviteret dyrlæge Lene Thaulow fra Evidensia Vordingborg Dyrehospital til at komme og give god råd.
Der bliver også besøg af kaninavlerne Rikke og Sarah Hegvald fra Storstrøms Kaninavlerforening, som kommer og viser den sjove sport kaninhop frem!

Gratis at deltage

“Det er gratis at deltage, men har man dyr med kræver det tilmelding, så vi har styr på, at vi ikke bliver alt for mange to og firbenede til at vi kan være i salen”, fortæller bibliotekar Birka Alrune – du kan tilmelde dig enten via hjemmesiden www.vordingborgbibliotekerne.dk eller på bibliotekerne senest onsdag d. 15. februar.
Har du spørgsmål til arrangementet, så kan du skrive eller ringe til Birka på bial@vordingborg.dk eller på 55 36 32 32.

Arrangementet foregår på Vordingborg Bibliotek, Sydhavnsvej 6 fredag d. 17. februar
kl. 13-15.30. Har du dyr med, skal du komme allerede kl. 12.30, så der kan findes en god plads til jer.

Selvom man ikke har dyr med er man selvfølgelig også meget velkomme til at komme og få en dyresnak og en hyggelig eftermiddag!

Del denne side:
Facebooktwitterlinkedinmail


 

Følg Vordingborg.net her:  
Facebooktwitteryoutubeinstagram