[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Saxofonisten Thomas Agergaard har samlet en “all-stars-kvartet” med nogle af dansk jazz’s fineste musikere: Artur Tuznik på klaver, Lennart Ginman på bas og Thomas Blachman på trommer.

Intensitet, klang, dynamik og telepatisk sammenspil er kendetegnet for kvartetten med kapelmester Thomas Agergaard på saxofon, der regnes for en af sin generations betydeligste musikere med sin eminente klang og smukke frasering.

Den unge polske pianist og komponist Artur Tuznik har sin base i Danmark, men er aktiv på det meste af den europæiske jazzscene og har vundet en lang række internationale priser. Han er uddannet i Danmark fra solistklassen på Det Rytmiske Konservatorium, men studerer i dag tilmed på det klassiske musikkonservatorium i København.

Bassisten Lennart Ginman er en af de mest efterspurgte, respekterede og alsidige bassister på den danske musikscene og kan høres med Palle Mikkelborg, Dicte, Cæcilie Norby, Sinne Eeg og mange flere ligesom han på den internationale scene blandt mange andre har spillet med bl.a. Lee Konitz, Doug Raney, Harry ”Sweets” Edison og Horace Parlan.

Thomas Blachman er blevet folkeeje, siden han som dommer i X-Factor har formået både at provokere og vinde de almindelige danskeres hjerter med en uforbeholden ærlighed og troskab mod sit autentiske jeg. Men det er som jazzmusiker, komponist og musikproducer Thomas Blachman gennem en lang karriere har skabt sig international anerkendelse og stjernestatus.

Nordfalsters Koncerthus

Nørre Alslev Langgade 68

4840 Nørre Alslev

Torsdag 26. april kl. 19.00

Billetter a 150 kr (børn halv pris) kan købes online på

www.orenaessaloner.dk

eller reserveres på tlf. 61 77 08 26

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":