[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Teaterforeningen Bøgestrømmen præsenterer: Jagten på det grå guld

Der findes tøffelhelte, og så findes der helte i tøfler. Teaterkompagniet Don Gnu hører bestemt til i den sidste kategori! Oplev dem til klimprende klezmer-toner i en forestilling, der hylder alderdommen med sprudlende dans og fysisk teater! Don Gnu leverer en uforudsigelig, brutal, maskulin og stærkt underholdende forestilling! Med en syret og charmerende humor.

Fødderne stikker i de ternede tøfler, og så er de klar, de to gamle mænd på scenen. Klar til at generobre magten og æren ved det levede liv. Sammen stævner duoen ud på en rejse mod fortidens tinder og minder og langer ud efter fordommene om ældrebyrden. Er tiden ikke kommet til at kalde det ældrestyrke i stedet?

Med danseforestillingen Jagten på det grå guld tilskyndes publikum til at reflektere over vores samtid; en tid, hvor vi blindt hylder et flygtigt ungdomsideal fremfor at skatte den visdom, kun et menneske med årene bag sig besidder.Forestillingen byder på det uventede fra den ene scene til den anden og performerne er ikke bange for at kaste sig ud i skæve indfald. Igennem kropssprog og ansigtsudtryk fortælles en historie om alderdommens fodlænker og videre igennem et drømmeunivers, hvor det er op til publikum at beslutte hvem der får det sidste ord i Jagten på Det Grå Guld: Døden eller de usandsynligt energiske mænd, alderen taget i betragtning.

Performance & koreografi: Jannik Elkær, Kristoffer Louis Andrup Pedersen og Petras Lisauskas. Dramaturgi og visuelle medier: Christoffer Brekne. Konsulent: Bjørn Brinch. Musik: Alice Carreri, Emil Goldschmidt og Nicolai Kornerup.
Producer: Sigrid Aakvik. Varighed: 60 min. u/ pause.

Søndag den 28. april kl. 19.30
på Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43

Billetter: www.teaterforeningen.dk

Facebook:https://www.facebook.com/events/536389533547701/

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":