[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]


Den 1. maj får Bogø Havn lidt mere at byde på. Der er nemlig indgået en ny lejeaftale med Christian Scanagatta, som vil åbne køkken med italienske fristelser.
Der har været stille på de kommunale lystbådehavne de sidste måneder, men nu begynder havnene lige så stille at vågne op igen. Også på Bogø Havn. Lige nu er der ved at blive etableret nyt færgeleje på havnen, så Færgen Ida kan komme sikkert i havn, og endnu flere glade cykelturiser kan nyde omgivelserne.
Men det er ikke kun gravemaskiner og beton der er gang i. Besøgende på Bogø Havn har de sidste uger kunne konstatere, at der lyder italienske toner fra cafeen på havnen.

”Vi ser meget frem til det nyligt indgået samarbejde med Christian Scanagatta. Christian er en ung fyr, med en masse spændende ideer, og et ægte italiensk hjerte når det gælder mad, og kvaliteten heraf. Det er altid meget glædeligt, når folk har en passion og forfølger den. Det må man sige
Christian har gjort. Kombinationen af ægte italiensk pizza, lokale råvarer og bageri, synes vi lyder rigtig spændende, og vi håber at det nye koncept bliver taget godt imod af både lokale og besøgende og vil gøre havnen og Færgen Ida endnu mere attraktiv at besøge”, siger Annemette
Hommel, Havnechef i Vordingborg Kommune.

En bid af Italien æltet godt sammen med ø-liv, havnemiljøog lokale økologiske råvarer er grundstenene i den nye cafe. Der vil blandt andet blive serveret bagværk, surdejspizza bagt i brændeovn, det specielle Bogø brød og kaffe hentet fra hans egen hjemby, Marostica, i Norditalien. Råvarerne vil cafélejeren såvidt det er muligt finde hos lokale på Bogø og Møn.

Der vil blive salg af håndplukkede delikatesser fra Christians hjemegnen. Specialiteten er Bogøbrød, som bliver bagt på rugmel fra Møn og Bogø Bock fra Møn bryggeri.

”Der er ingen tvivl om, at passagerer fra Færgen Ida vil mærken duften fra bageriet, så snart de går i land og det vil blive endnu mere attraktivt at sejle mod Bogø Havn. At caféen også kommer til at fungere som turistinformation giver rejsende endnu en god grund til at kigge indenfor og det vil være til glæde og gavn for hele Bogø Havn, at vi nu har endnu mere at tilbyde”, fortsætter Annemette Hommel, Havnechef i Vordingborg Kommune

Caféen holder åbent i hele Idas sejlsæson fra 1. maj til 30. september samt i uge 42. Muligvis også i vinterhalvåret.

Den entreprenante caféejers plan er på sigt at kunne tilbyde kurser til børn i brød- og pizzabagning, og med indretningen af et legehjørne har han sørget for hyggelige rammer til både store og små.

Christian Scanagatta
image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":