[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Er du pensioneret inden for de sidste 5 år eller på vej til at blive pensioneret, og interesseret i træning og motion? Kunne du tænke dig at dele din viden om det og drøfte træning og motion med andre, der deler interessen?

Så inviterer forskningsprojektet CALM til workshop om træning den 29. november 2016 fra kl. 9-17. Workshoppen kommer til at foregå i Viemose Forsamlingshus, Viemosegade 7, 4771 Kalvehave.

CALM (http://calm.ku.dk) står for Counteracting Age-Related Loss of Skeletal Muscle Mass. Det er et tværvidenskabeligt forskningsprojekt, der undersøger, hvordan man forhindrer ældre menneskers muskeltab ved at kombinere videnskabelige forsøg med et innovationsprojekt.

På workshoppen vil videnskabsfolkene meget gerne høre om dit perspektiv på og erfaringer med træning samt diskutere med dig, hvilke muligheder og problemer, der kan være ved træning som pensionist. Der vil i løbet af dagen være forskellige fysiske aktiviteter samt spil og fokusgrupper om hverdagsliv og motionsvaner.

Derudover vil der blive holdt oplæg om forskningsprojektets foreløbige fund.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle. Så hvis du er interesseret skal du tilmelde dig senest d. 24/11 til Mathias Aalling på mail: pwr580@alumni.ku.dk

 

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":