Integrationsrådet i Vordingborg Kommune vil gerne støtte de gode initiativer på arbejdsmarkedet med hensyn til at integrere nydanskere i vores kommune. Derfor har rådets arbejdsgruppe ”Beskæftigelse, uddannelse og erhverv” lavet en kampagne ”Arbejde er den bedste integration”, som skal lanceres d. 23. og 24. august på Folkemødet på Møn.

På Integrationsrådets stand vil der være medlemmer fra rådet til at fortælle medborgere og virksomheder de gode historier om udlændinge, der er flyttet til Vordingborg og allerede har et arbejde i kommunen. Bl.a. Annah Kitagwa, 44 år, der har boet i Vordingborg i kun 4 år. I Kenya arbejdede hun i forsikringsbranchen, men allerede nu har hun arbejdet som social og sundhedshjælper på plejecenter Rosenvang de sidste 6 mdr. og er klar til at uddanne sig.

Der er mange gode historier, og integrationsrådet synes de fleste udlændinge er velintegrerede i vores samfund. Men arbejde er det vigtigste og afgørende skridt. Derfor vil integrationsrådet på Folkemødet henlede opmærksomheden på dem, som stadig søger efter en mulighed på arbejdsmarkedet.

Integrationsrådet formand Drissia Knudsen vil holde oplægget om ”Udlændinge på arbejdsmarkedet i Vordingborg” d. 23. og 24. kl. 12, og både lederen for kommunens Integrationsteam Lotte Svilling samt virksomhedskonsulent Helle Lundby vil deltage.

Integrationsrådet har forberedt materialer til kampagnen: plakater, badges, postkort, hvor der vises nogle af de gode historier, som eksempler på udlændinge på arbejdsmarkedet i Vordingborg.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "Integrationsrådet i Vordingborg Kommune lancerer kampagnen ”Arbejde er den bedste integration”" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.