[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Claret Christensen er ny formand og Shadi Baker Ali er ny næstformand for Vordingborg Kommunes Integrationsråd. Baggrunden for skiftet er, at Drissia Knudsen, der blev valgt som formand sidste år, er fraflyttet kommunen og dermed udtrådt af rådet.

Drissia Knudsen nåede kun et enkelt år som formand for Integrationsrådet, men hun løftede opgaven med engagement og stor erfaring fra hendes 10 år som medlem af rådet. Nu har rådet konstitueret sig med en duo, der også har stor erfaring – Claret Christensen og Shadi Baker Ali har begge været medlem af rådet i 5½ år.
Det nye formandskab for rådet ønsker at fastholde den linje rådet har haft siden sin etablering i 2008 – et arbejdede råd, der står i spidsen for arrangementer og aktiviteter, der styrker den kulturelle mangfoldighed og integrationen i kommunen. Rådet har flere tilbagevendende aktiviteter som f.eks. deltagelse i Late Night i Vordingborg, dragefestival på Møn og afholdelse af foredrag i Præstø. Dertil kommer øvrige naturudflugter sammen med kommunens naturvejledere og cykelkurser i samarbejde med Røde Kors.

Fra Brasilien

Rådet nye formand kommer fra Brasilien og har boet i Vordingborg siden 2010. Hun er kandidat i oversættelse og formidling, og har altid taget del i rådets arbejdsgrupper og arrangementer. For Claret handler integration om at være nysgerrige på hinanden og finde nye fællesskaber – både i privatlivet og via arbejdslivet. Det sidste har rådet sat fokus på med kampagnen ’Arbejde er den bedste integration’ som Claret sammen med resten af Integrationsrådet skød i gang på Folkemødet på Møn i august.
Rådets næste arrangement bliver overrækkelse af Integrationsprisen i november, hvor rådets formand sammen med borgmesteren overrækker prisen til årets modtager. Prisen sætter fokus på kulturel mangfoldighed og integration, og det er både enkelt personer, virksomheder, offentlige arbejdspladser og foreninger, der kan indstilles til prisen. Man kan læse om Integrationsprisen på vordingborg.dk/integrationspris

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":