[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

Torsdag den 30.10. var SHK herre serie 1 på besøg i Sierslev, og på dagen var truppen uden Andreas Abildgaard, ude med karantæne og Lasse Branig som var på ferie. 2 spillere som normalt er meget på banen og trækker godt for holdt, så nye kræfter skulle ind og tage ansvar på dagen.

Sydsjællands HåndboldklubSierslev der er nedrykkere fra Kval. Rækken havde startet sæsonen med 1 uafgjort og et nederlag, og lige som SHK jagtede de sæsonens første sejr. Fra kampens start af kom SHK i stormvejr og brændte chancer og et generelt ikke kampklart SHK hold blev straffet meget hårdt af et tændt, hurtigst spillende og meget afslutnings sikkert Sierslev mandskab og efter 10 min var SHK bagud med 10-2 og ikke meget bedre var det efter 15 min hvor det stod 12-4.
Lidt ændringer på banen, i målet og i forsvar, fik stabiliseret patienten (SHK) før det helt store sammenbrud, og samtidigt med det gik Sierslev lidt ned i niveau, så kom SHK lidt ind i kampen igen og fik stoppet blødningen og gik til pause bagud med 16-10. Af positive ting og fokusere på i pausen var at i de sidste 15 min af første halvleg var der kun lukket 4 mål ind, af negative ting kunne siges at brændte chancer kostede meget dyrt i begge ender af banen, da Sierslev var effektive i kontrafasen. SHK aftalte i pausen at fokusere på at holde fast i kampen og så se hvor tæt man kunne komme på point som kampen skred frem.

Fra 2. halvlegs start af fulgtes holdene pænt ad, dog med et SHK hold som nu havde mere kvalitet i begge ender af banen, og meget mere strukur på eget spil, og stille og roligt gled overtaget hen til SHK, og Sierslev begyndte at se meget trætte ud på banen. Forspringet fra pausen til Sierslev kom ned på 4, så 2 og der sod det stille i en periode, hvor SHK desværre missede et par oplagte chancer for at komme endnu tættere på, og Sierslev trak lidt fra igen, før SHK kom op på kun at være et mål bagud, og det hele kogte igen på banen i afslutningen, ligesom i holdets 3 øvrige kampe denne sæson.
I sidste ende gik det ikke helt og SHK tabte 22-20, men gik fra kampen med oprejst pande efter at være kommet flot tilbage, og have tilkæmpet sig muligheden for at trække point med hjem trods den katastrofale start på kampen, så god moral blev der vist.

En sidste positiv ting fra kampen var en flot dommer præstation af kampens 2 dommere, som ledte og fordelte sol og vind lige mellem de to hold i en til tider hårdtspillet og intens kamp, med mange nærkampe.
Nu er der kamppause frem til 9.11. og den periode skal bruges til at få styr på afslutningerne, og de sidste aftaler så der kan sættes point ind på SHK kontoen.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":