[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags: ,

SHK tog den 26.10. imod NFØ i både dame og herre serie 1.
Dame serie 1 kampen har træner Henrik Mogensen følgende kommentarer til.
SHKDamerne fra SHK tog søndag imod topholdet fra NFØ. Begge hold startede afventende og der blev ikke scoret mange mål i det første kvarter. SHK sled og slæbte men med en masse ”stolpe ud” måtte hjemme holdet gå til pause bagud med 3. Alt var stadig åbent, men desværre for SHK kom NFØ bedre ud til anden halvleg, og kom hurtig foran med 7 mål. SHK blev ved med at arbejde og med kun 5 minutter igen lurede overraskelsen, men NFØ trak det længste strå og vandt 18-21.

SHK Herre serie 1 var klar til kamp igen efter de to ærgerlige nederlag i sæsonens to første kampe, og denne gang skulle det gå ud over NFØ som var startet sæsonen med en uafgjort og en sejr.
Fra kampens start af havde SHK super godt fat i NFØ i forsvaret og straffede NFØ`s tabte bolde og halvdårlige afslutninger med sikre scoringer efter flotte opspil i de første 12 minutter af kampen, og førte med hele 8-3 på et tidspunkt, dog holdt den flotte start ikke hele halvlegen og langsomt kom NFØ mere med i kampen, men til pause var SHK foran med 11-8.

SHK2. halvleg startede noget hakkende for SHK og der skulle lidt ændringer til i forsvaret før der kom lidt ro på igen, og så var kampen tippet over til NFØ som nu var i førersædet, og var foran med 2-3 mål i en periode, før SHK igen kom tilbage i kampen og kom op på uafgjort af flere omgange, for så igen i kampens sidste minutter og være bagud med 3 mål, og trække sig ind i kampen igen, og komme op på kun at være en enkelt bagud, desværre var det igen kun lige ved og næsten og til sidst tabte SHK med ærgerlige 25-27.

Der er kort tid til næste kamp som er en svær udekamp i Sigerslev torsdag den 30.10. og med en Andreas Abildgaard i karantæne efter et rødt kort i den hektiske slutfase, efter selv samme Andreas Abildgård havde trukket SHK ind i kampen igen med flotte scoringer og aggressivt angrebsspil.

Alle dagens SHK resultater ser ud som følger:
U-10 Pige B Sydsjællands HK Næstved/Herlufsholm 13-0
U-12 Drenge B Sydsjællands HK Svend Gønge IF 7-14
Serie 3 Herrer Sakskøbing Sydsjællands HK 2 31-17
U-12 Pige B Sydsjællands HK Svend Gønge IF 7-10
U-14 Pige B Sydsjællands HK 2 Rudbjerg Håndboldklub 8-6
U-14 Drenge A Sydsjællands HK Svend Gønge IF 14-16
U-16 Drenge B SK 82, Nr. Vedby Sydsjællands HK 18-21
U-18 Pige A Sydsjællands HK Team Ramsø 18-10
Serie 1 Herrer Sydsjællands HK NFØ Håndbold 25-27
U-14 Pige B Team Faxe Håndbold Sydsjællands HK 19-16
Serie 1 Damer Sydsjællands HK NFØ Håndbold 18-21
Serie 3 Damer NH/RH Vestlolland 3 Sydsjællands HK 2 13-17

En blanding af ærgerlige nederlag, flotte sejre og for alle holds vedkommende flot fight og et kamphjerte der banker for SHK.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":