For alle drenge og piger i alderen 7 – 14 år i Vordingborg kommune. Der venter en fantastisk sjov og sund gymnastikoplevelse på ”SPRINGTOSSERNEs” ”GYMCAMP” i DGI Huset i Vordingborg. Det foregår i efterårsferien 2019 fra søndag d. 13. oktober kl. 09.00 til mandag d. 14. oktober kl. 17.30.

Foruden de sjove og sunde idrætsaktiviteter får alle
deltagende børn i campen sjov undervisning tilpasset niveauet for det enkelte barn indenfor det område, barnet på forhånd vælger. Der vil være mulighed for at vælge:

  • Springgymnastik
  • Stortrampolin
  • Parkour
  • Rytmegymnastik
  • Dans

Dygtige og erfarne instruktører stilles til rådighed gennem hele GYMCAMPen af de 6 foreninger (Kastrup, Vordingborg, Vintersbølle, Stensved, Ørslev gymnastikforening og foreningen Streetpower) som står bag projektet ”SPRINGTOSSERNE”.

Træningen vil på dagene foregå skiftende både niveaudelt og fælles, da fællesskabet også vægtes højt. At dyrke den gymnastik, man selv synes er sjov, sammen med andre på tværs af alder og bopæl i Vordingborg Kommune er i sig selv en givtig oplevelse.

Campen har selvfølgelig fin forplejning og overnatning i børnehøjde hjulpet på vej af medlemmer fra de 6 foreninger.

”- Og så skal alle børn huske badetøjet, da campen også indeholder sjove aktiviteter i den nye svømmehal i DGI-huset”, udtaler en af medarrangørerne, Henrik Barnewitz.

Foruden at være fyldt op af de gode idrætsoplevelser vil alle de 150 mulige deltagende børn også gå hjem med Springtossernes T-shirt og drikkedunk – alt inklusive i campen til en pris af kr. 250,-.

Halvdelen af pladserne er allerede væk, så man skal nok ikke vente for længe med at tilmelde sig.

Praktiske informationer om campen findes på: http://www.springtosserne.dk/arrangementer – og tilmelding foregår efter ”først til mølle” samme sted frem til 7.oktober 2019.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":