[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

De danske købstæder gemmer på dramatiske historier og store skatte.

For fjerde år i træk rykker DR1 og Guld i Købstæderne ud i landet for at se nærmere på fem købstæders historiske betydning for Danmark, og den måde vi lever på i dag. I weekenden den 14. og 15. april besøger programmet Vordingborg, hvor de historiske bygninger på Danmarks Borgcenter danner rammen om tv-optagelserne.

I hver by inviteres danskerne indenfor med deres smykker, kunst, design eller andet de måtte være nysgerrige på at få vurderet og sat historie på. Vurderingsbranchens bedste eksperter står klar med deres viden om alle genrer og om den lokale kunst.

Er de fremmødte også interesserede i at sælge tingene, har de måske muligheden, når tre af landets store antik-, kunst- og designopkøbere står klar til at byde hinanden op.

I år er det Sofie Østergaard, der træder ind i værtsrollen i en genre, hun ikke har prøvet før. Men det afskrækker hende ikke:
– Jeg er super nysgerrig på mennesker og steder, og jeg er altid klar på at lære noget nyt, hvilket jeg helt sikkert kommer til. Jeg glæder mig til at rejse Danmark tyndt sammen med Guld i Købstæderne, for der er altid stor glæde og imødekommenhed uanset, hvor vi kommer frem, siger hun.

– De gode historier kan ligge alle steder, så jeg håber på at få hilst på både store og små, unge og gamle og alle dem midt imellem, siger Sofie Østergaard, der er vært, når DR1-programmet Guld i Købstæderne besøger Vordingborg den 14. og 15. april. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Og så håber hun, der kommer rigtig mange besøgende:
– Programmerne lever jo af, at det vælter ind med mennesker, og det er ligegyldigt, hvad folk har med. De gode historier kan ligge alle steder, så jeg håber på at få hilst på både store og små, unge og gamle og alle dem midt imellem.

Vurderingsarrangementerne bliver optaget i Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, 4760 Vordingborg. Begge dage åbner dørene kl. 10 og lukker igen kl. 15.
Programmerne fra Vordingborg bliver sendt onsdag den 20. juni og onsdag den 27. juni kl. 20 på DR1.

Alle kan få deres antikviteter og andre spændende ting vurderet af nogle af landets dygtigste eksperter, når Guld i Købstæderne besøger Danmarks Borgcenter 14. og 15. april. Foto: DR

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":