Foto: Gorm Valentin

Teatret Brændende Kærlighed spiller igen i år komedie for alle uanset alder, sprog og herkomst. Det foregår søndag den 10. september kl. 15.00.

Gadeteaterforestillingen ”MIDDELTON – og hverdagens dæmoner” er komedien om, når mageligheden truer med at blive til blindhed.
En dag på vej til arbejde opdager Middelton, at han er ond. Han har ellers en normal og venlig hverdag. Han er midt i livet, midt i karrieren, midtpunkt og smørklat i en varm grød af tryghed og forudsigelighed. Men nu aner han, at der gemmer sig noget i den blinde vinkel. Foruroligende, fælt og helt uden for kontrol. Først slår han det hen, men det gnaver i hans trygge tilværelse. Er der en redning? Skal han gå i terapi, købe et kæledyr eller motorcykel?

Historien bliver fortalt med al det fysiske overskud, ordløse komik og vidtfavnende poesi, som skuespillerne kan mønstre, og forestillingen kan ses af alle uanset alder, sprog, køn og pengepung – det er gratis!
Gøgl, gag og slapstick er i fokus når Brændende Kærlighed spiller deres ordløse og morsomme forestillinger, der har begejstret publikum i en lang årrække ved forestillinger i Kongens Have som en del af Københavns sommerunderholdning. På turné har de spillet både i Moskva, Gedser og New York – og nu for fjerde gang på plænen ved Orenæs Saloner, der ligger billedskønt i skoven lige ned til Storstrømmen på det nordligste Nordfalster.

Tag børn, børnebørn og din bedste ven under armen – der er bænke til de fleste, men vil du sidde mere bekvemt, så tag en campingstol med.

Medvirkende: Line Svendsen, Jens Kløft og Glenn Ziqver Xavier
Dramatiker: Annegrete Kraul og Jens Kløft.
Instruktion: Bodil El Jørgensen
Scenografi: Henriette Drejer Lubanski

Arrangementet er støttet af Guldborgsund Kommune.

Orenæs Saloner / Nordfalsters Koncerthus – www.orenaessaloner.dk
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail