[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

I anledning af SPIL DANSK ugen (29.10 – 4.11) har STARS inviteret Marcus Winther-John som er en af Danmarks mest produktive sangskrivere. Han har skrevet sange til alle fra Christopher, Mads Langer, Ankerstjerne til Peter Belli og fra Barbara Moleko til Sanne Salomonsen og Sys Bjerre.

Marcus giver et sjældent indblik i livet som sangsmed og stjernernes fortrolige. Vi får historierne bag de kendte sange og hører dem i intime akustiske udgaver.

Engelskfødte Marcus, brød igennem i 90’erne som sanger i bandet Inside The Whale (kendt for evergreenen ”Hvor er tiden der tager os”) og debuterede som sangskriver til andre med 9 co-writes på Tim Christensens solo debut, ”Secrets On Parade”.

Siden har han skrevet til en ualmindelig lang og varieret række artister herhjemme foruden X-factor vindersange, Melodi Grand Prix, film og tv.

Marcus er også aktiv internationalt og har ramt hitlisterne med artister i bl.a. Japan, Tyskland, Spanien, USA, Korea mm.

Foruden sangskrivningen udgav han i 2017 bogen ”Skriv hits & sælg dem” og turneret som bandleder på Peter Bellis afskedsturné.

Hit med sangskriveren
Mandag 29.10.2018 kl. 19:00
Dørene åbner kl. 18:30

SMALLSTARS Algade 84, 4760 Vordingborg
FRI ENTRÉ

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":