Der er fortsat problemer med signalerne på strækningen Vordingborg-Næstved.

Passagererne må desværre væbne sig med yderligere tålmodighed, mens Banedanmark arbejder på højtryk med at gøre togbanen klar mellem Næstved og Vordingborg. Forsinkelsen skyldes hensynet til jernbanesikkerheden

Derfor fortsætter busserne med at køre tirsdag mellem Næstved og Vordingborg og Banedanmark forventer, at togene kører på strækningen fra onsdag morgen.

Ikke sikkerhedsmæssigt forsvarligt

”Det skyldes, at det ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at afvikle togtrafik, hvis vi ikke kan sætte korrekt signal for togene, hvilket har været problemet under de sidste test af signalerne søndag og mandag,” siger Klaus S. Jørgensen, projektdirektør i Banedanmark.

”Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, at vi trækker yderligere på pendlernes tålmodighed, men netop af hensynet til pendlerne melder vi ud allerede nu, at vi fortsætter med at køre busser mellem Næstved og Vordingborg hele tirsdag, så pendlerne kan planlægge deres rejse bedre til tirsdag morgen.”

Kortere rejsetider og færre forsinkelser

Banedanmark har de seneste fem måneder arbejdet intensivt med at forny og opgradere Ringsted-Femern Banen. Udbygningen af banen vil på sigt give passagererne kortere rejsetider, færre forsinkelser og sikre en mere stabil drift, når den står færdig. Det vil gøre en stor forskel både for den enkelte passager og for hele regionen og gøre det nemmere og hurtigere at komme til og fra København og binde det danske transportnet endnu tættere sammen med det øvrige Europa.

Mellem Vordingborg og Orehoved fortsætter togbusserne med at køre frem til og med den 7. september 2019. Derefter kører der togbusser mellem Orehoved og Nykøbing F.

Rejseplanen vil løbende blive opdateret.

Vordingborg Station 2019
image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":