[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Forfatteren Frank Gravesen fra Vestlolland besøger Marianne Christensen i Nørregade 18, Vordingborg den 28. februar kl. 19-21.
Frank Gravesen er en temmelig alsidig kunstner, som i mange år har produceret billedkunst og skrevet tekster. Han har i flere år turneret i duoen Aagaard og Gravesen med sine finurlige og oftest morsomme tekster.

Den 28. februar gæster han Marianne Christensen alene med sine nyeste udgivelser: ”Mig i dag – dig i morgen”, Mellemgaard og ”Lad mig være – i fred”, Mellemgaard.

Han siger selv om sit kunstneriske virke:
– Inspiration er ikke et begreb, som jeg beskæftiger mig med, hverken når jeg maler eller skriver. Jeg har en kilde, som jeg øser af. Kilden fyldes hele tiden, fordi jeg er så nysgerrig, som jeg er. For mig findes begrebet ’uinteressant’ nærmest ikke, og jeg tager hele tiden mentale noter. Idéer jeg får i sengen skriver jeg yderst sjældent ned, men har tillid til at jeg kan huske det, hvis det var godt nok.

Forfatteren præsenterer uddrag af begge værker samt uddrag af kommende roman “Åge – en mand du ikke kan nå?”
Frank Gravesen er medlem af StORDstrømmen, en interessegruppe under Dansk Forfatterforening, og arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Entré: 50 kr. inkl. kaffe/te.
Tilmelding til Marianne på 30254774 eller marianne@mariannechristensen.dk

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":