[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Vordingborg Kommune har købt adgang til www.puljeguiden.dk hvor frivillige og foreninger nemt kan få et overblik over fonde, puljer og støtteordninger.

Formand for Kultur- Idræts- og Fritidsudvalget, Eva Sommer-Madsen, fortæller på Vordingborg Kommunes hjemmeside: “Puljeguiden.dk er en god og omfangsrig oversigt, hvor det er muligt at søge målrettet efter puljer, der dækker ens interesseområde. Samtidigt er oversigten overskuelig. Vi tror, at rigtigt mange kan få glæde af siden. Også dem, der ikke er vant til at skrive ansøgninger. Vi håber derfor inderligt, at foreningerne og de frivillige vil kaste sig over puljeguiden og udnytte dens gode muligheder.”

For at få adgang til puljeguiden.dk skal man besøge kommunens Foreningsportal, som findes på foreningsportalen.vordingborg.dk

Læs mere om denne mulighed, klik her.

Husk, at du også kan tilmelde din forening til Vordingborg.net’s nye oversigt over foreninger i Vordingborg Kommune – det er helt gratis.

Det tager kun et øjeblik at blive oprettet og I har selv adgang til at redigere jeres informationer. Se mere her: http://vordingborg.net/forening/

 

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":