Fejler danskerne i jagten på den eneste ene?

Vi vil så gerne elske og blive elsket. Men i den indladende fase, har vi en tendens til at særligt fremhæve en side af os selv. Og vi bruger det, vi har haft succes med.

Det er helt naturligt, men det har også sine faldgrupper. Med sit nye show DEN ENESTE ENE, undersøger forfatter og foredragsholder Jakob Olrik hvad der sker, når vi forelsker os og søger efter kærligheden.

Hvem er den eneste ene? Og hvorfor skal vi finde vores egen vej i livet, for at kunne forene os med andre? Er blot ét af de spørgsmål Jakob Olrik stiller sig selv.
”Jeg har talt med hundredevis af kvinder på mine turneer, og der et spørgsmål, der dukkede op igen og igen: ”Hvordan finder jeg/holder fast i den eneste ene! Ham som jeg kan elske, og som elsker mig?”

”Det har gjort mig nysgerrig på vores forventninger til hinanden og vores længsel, og jeg har i årevis dykket ned i dette emne, og nu lavet dette unikke show om kærlighed, forventninger, frygt og længsel.” fortæller Jakob Olrik og håber at han med DEN ENESTE ENE, kan skabe en oplevelse for danskerne, der giver mere fælleskab, flere lykkesus, mere sex og ikke mindst, mere kærlighed.

Vi skal arbejde for kærligheden

Ifølge Jakob Olrik er der nemlig noget helt fundamentalt vi danskere har glemt, når det kommer til det store spørgsmål om den eneste ene: At vi skal arbejde for kærligheden. Også selvom vi er sammen med den rette. For det betyder ikke, at alt er rosenrødt hele livet. Når vi tror på den myte, som blandt andet fortælles i Hollywood film, så har vi kurs mod skuffelser og mod at blive ulykkelige.

Efter de seneste fem år at have turnéret Danmark tynd med det populære foredrag ’Kvinde, kend din mand’ (set af mere end 100.000 danskere), og i foråret at have startet turnéen ’Den Eneste Ene’, lover Jakob Olrik et show, hvor der bliver noget som både romantikeren, og skeptikeren, kan tage med hjem i håndtasken.

Tid, sted og billetter

Dato: 1. oktober 2019 kl. 19.00
Sted: Gåsetårnskolen, Chr. Richardtsvej 33, Vordingborg
Billetsalg: www.billetto.dk & www.jakobolrik.dk

Dørene åbnes kl. 18.30, og der er unummererede pladser.

Vind billetter

På Vordingborg.net´s Facebook side kan du deltage i konkurrencen om 2 billetter til foredraget – værdi kr. 300.-

Billetterne udloddes i samarbejde med Jakob Olrik.

Du bestemmer selv hvem du tager med, men det kunne f.eks. være din partner 🙂

Vinderen udtrækkes onsdag d. 18. september 2019 og får direkte besked.

Klik her og find opslaget om foredraget og se hvordan du deltager.

Forfatter og foredragsholder Jakob Olrik


image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":