[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Mandag sikrede Gåsetårnskolens pigehold i Ekstrabladets skolefodboldturnering sig en finalekamp om Sjælland SYD, da de besejrede Kalbyrisskolen fra Næstved med 1-0. I dag gjorde drengeholdet det samme, med en sikker 1-0 sejr over Holmebækskolen fra Herfølge.

IMG_0336

Begge hold lagde nervøst ud i første halvleg og der skulle da også gå 10 minutter før den første store målchance kom, det var Ardonit Gashi, der kunne have bragt Gåsetårnskolen på måltavlen, men desværre var skuddet ved siden af mål. 5 minutter senere fik Oscar Sømme den første af 10-12 chancer for at proppe bolden i kassen, men det var ikke Oscars dag i dag, måske fordi det for ham, var en kamp på hjemmebane, ind ville den ihvertfald ikke, på den bane hvor Vordingborgdrengen normalt træner., Kort før pause var det i 2. forsøg tæt på at blive 1-0 til Vordingborgspillerne, da Jakob Kistrup havde et lækkert skud på mål, men hverken det eller opsamlingsbolden ville i kassen.

0-0 ved pausen

Kampen blev afviklet i meget højt tempo på Herfølge BK’s kunststofbane, så pausen var en tiltrængt mulighed for lige at få luften og en slurk vand. Spillerne snakkede fint sammen i pausen og lagde planer for 2. halvleg sammen med deres idrætslærer.

Pausen tog, desværre for de rigtig mange tilskuere, tempoet lidt ud af kampen.

IMG_0339

Heldigvis var det Gåsetårnskolen, der hurtigst fandt melodien igen og efter ca. 12 minutters spil i 2. halvleg kunne Ardonit Gashi med et par træk ind i banen, placere bolden bag Herfølgekeeperen og Vordingborg var på sejrskurs med 1-0.

Højt pres

Holmebækskolen lagde ekstra pres på Vordingborgs midtbane og forsvar, men heldigvis er holdet besat af superspillere på alle pladser, så de kom aldrig til farlige afslutninger. Det gjorde Vordingborgs topscorer Oscar Sømme til gængæld, for i takt med det høje spil, blev der åbnet op for rigtig mange kontraer. 2. halvleg talte ihvertfald 5-6 stykker, men resultatet forblev 1-0 til Gåsetårnskolen

Træneren fra Holmebækskolen ønskede da også tillykke efter 1-0 sejren, som han godt kunne have set meget større.

Næste kamp er kredsfinalen og er et opgør mod Skovboskolen fra Bjæverskov. Kampen spilles i næste uge, det vides p.t. ikke, om det er på hjemme- eller udebane.

IMG_0341

Læs mere på Ekstra bladet….. KLIK HER

 

.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":