[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Bokseklubben Tårnet 74 er netop hjemvendt efter en succesrig weekend til de sjællandske mesterskaber i Korsør. Her havde klubben meldt 3 boksere til. Den danske begynder mester, supersværvægteren Christian Doest, og de 2 brødre Ramadan og Ali Dadayev.

Det var 11 årige Ramadans første mesterskab og der var kun yderligere én tilmeldt i hans vægtklasse op til 37 kg. Desværre for Ramadan, så klarede hans modstander ikke vægtkravet på max 37 kg og blev derfor diskvalificeret så Ramadan vandt mesterskabet på “Walk Over”.

Herefter var det 118 kg tunge Christian Doest’s tur til at bokse semifinale. Han fik den hårdest mulige lodtrækning og skulle møde bomstærke Darius fra Nykøbing Falster Bokseklub. Det blev en fysisk hård herrefight i alle 3 omgange. En lidt bedre form og overblik gav Vordingborg bokseren sejren efter sidste gong gong havde lydt.

I finalen mødte han Jack Lindquist fra Gilleleje BK. Det var på papiret en lidt nemmere opgave, men den hårde kamp fra dagen før sad i kroppen på Christian Doest. Han gjorde det sværere for sig selv end nødvendigt og måtte virkelig bide tænderne sammen i sidste omgang for at trække guldet hjem til Vordingborg. Det lykkedes og han kan nu kalde sig både sjællands og Danmarks bedste supersværvægter for boksere i op til 10 kamp.

Herefter var det Tårnets rutinerede sværvægter Ali Dadayev. Ali er dobbelt sjællandsk mester og skulle i semifinalen møde Jesper Birkegaard fra Haslev. Det blev en tempofyldt tæt kamp – dog var der aldrig tvivl om at Ali havde overtaget. I finalen mødte han forrige års sjællandske mester Hassan Kaddoura fra Roskilde AIK. Kaddoura er en rutineret bokser med 70 kampe på cv`et. Det blev en teknisk kamp men også til tider lidt rodet. Efter 3 hårde omgange kunne Tårnet bokseren for 3. år i træk få hænderne rakt i vejret som tegn på sejr.

Udover bokserne var også klubbens dommer Kent Hansen i aktion hele weekenden. Kent Hansen er netop udtaget til den internationale store turnering  Boxam i april i Madrid.

De nykårede mestre kan alle opleves i DGI Huset den 6. april når Bokseklubben Tårnet 74 afholder deres årlige Fightnight. Der er gratis entre, så klubben håber at mange vil finde vej til hallen for at heppe på de lokale boksere.

Christian Doest og de 2 brødre Ramadan og Ali Dadayev
image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":