[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags: ,

shopup

Søg nemt blandt tusindvis af varer fra flere hundrede webshops på én gang – og vælg f.eks. at du kun vil se nedsatte varer. Eller vælg en max-pris på det du søger efter. Der er mange muligheder for at finde lige netop den vare du leder – og til den rigtige pris – på Shopup.dk

Shopup.dk er et online storcenter med næsten 300 webshops samlet på ét sted.

Der er forskellige muligheder for at søge efter præcis den vare du leder efter. Du kan nøjes med at søge på varens navn / kategori eller lignende. Men du kan samtidig angive en eventuel max-pris du vil give. Og derudover kan du endda vælge, at du kun vil se nedsatte varer.

I skrivende stund er der over 800.000 varer på Shopup.dk – så der er nok at kigge på.

Og der kommer hele tiden nye varer ind fra de mange webshops – så derfor er det en god idé jævnligt at tage et kig forbi oversigten med de nyeste varer.

Du kan også hele tiden få en komplet oversigt over alle varer der har nedsatte priser – og der er mange! Du finder altid tusindvis af nedsatte varer.

Hvis det er bestemte mærker du leder efter kan du vælge at se en oversigt over hundredevis af kendte mærker og klikke dig direkte videre til de varer, fra det pågældende mærke, som du kan finde på Shopup.dk.

Du kan også tilmelde dig til nyhedsbrevet, der udsendes ca. en gang om ugen med nogle af de nyeste varer og nogle af de bedste tilbud.

Se mere på www.shopup.dk

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":