Efterårsferien byder på mange aktiviteter for både børn og voksne, og onsdag d. 16. oktober 2019 var der Blå Blink Dag på Slotstorvet, hvor både politi- og brandfolk gav de fremmødte en på opleveren. Blandt andet kunne man prøve at blive ‘anholdt’ og slukke “ildebrande”.

Manden blev lagt i håndjern til Blå Blink dag på Slotstorvet, for øjnene af de andre tilskuere

”Klokken er 11.59 og du er anholdt!”. En familiefar måtte i dag sande, at forbrydelse ikke betaler sig. En betjent fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi var nemlig hurtig til at få lagt ham i håndjern, allerede inden den officielle start på arrangementet. Han blev dog straks sat fri igen, så de næste kunne prøve.

Bycentrum Vordingborg havde arrangeret Blå Blink Dag, og både politiet og Midt- og Sydsjællands Brand og Redning stod klar med patruljevogne, brandbiler og den populære lift, som gav de besøgende en svingom med udsigt over byen. 

”Det er dejligt at se så mange familier, som har trodset regnen og står klar med regntøj og paraplyer. Midt- og Sydsjællands Brand og Redning stiller altid talstærkt op med sjove aktiviteter for børnene, og vi er rigtig glade for at politiet også er med i år.” fortæller citymanager Sacha Keller fra Bycentrum Vordingborg.  

Udover anholdelser kunne man også prøve at slukke en ildebrand og hører om arbejdet fra hverdagens helte. 

Det forlyder, at alle “anholdte” er sat på fri fod igen. 

Børnene kunne prøve kræfter med at slukke en ‘mindre’ etageejendom
Både politi og brandfolk svarede på spørgsmål fra nysgerrige børn og voksne
Det var ikke nemt at få den mere end 30 meter høje lift med i billedet. De besøgende kunne få en svingom med udsigt over hele byen
Sacha Keller fra Bycentrum Vordingborg var glad for fremmødet trods det lidt våde vejr
image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":