[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

I uge 40 er det officiel ’Støt Brysterne’ uge, og lørdag den 5. oktober afholder Fakta Neder Vindinge et stort ’Støt brysterne’ event, med masser af aktivitet, og måske med mulighed for at få ’tjekket forlygterne’.

Købmanden og hans medarbejdere i Fakta Neder Vindinge sætter i næste uge stort fokus på ’Støt Brysterne’. Steffen Lønbos medarbejdere i Fakta Neder Vindinge har for nylig vundet en intern konkurrence blandt Danmarks Fakta-butikker, og nu har medarbejderne i samarbejde med købmanden valgt at donere gevinsten til et godt formål. Derfor har butikken doneret 4000 kroner af deres præmie til Støt Brysterne, og derudover har medarbejderne selv doneret af egen lomme for lige knap 1400 kroner. 

”Vi har lige været ude på personaletur, så jeg spurgte medarbejderne om de ville være med til at donere den her præmie til ’Støt brysterne’. Vi vil gerne være et samlingspunkt i lokalområdet og vi vil rigtig gerne have vores kunder med til at støtte op om det gode formål.” 

Det er startskuddet til næste uges store indsamling, hvor fakta i Neder Vindinge hele ugen laver konkurrencer og uddeler flag og balloner til kunderne. Det hele kulminerer lørdag den 5. oktober med et stort arrangement, hvor flere lokale foreninger, ildsjæle og lokalrådet bakker op. 

1 krone for en tegning

I løbet af ugen kan børn afleverer en tegning i butikken, så kvitterer Fakta med et stykke chokolade, og MH Autoservice donerer 1 krone for hver tegning, der bliver hængt op i butikken. 

Der arbejdes også på at MH Autoservice kommer forbi lørdag og tilbyder at ’tjekke forlygter’.

Derudover kan man på dagen blandt andet spille bordfodbold for en 5’er, ride på pony og købe kage hos Kastrup Gymnastikforening. Fakta-fanten kommer forbi og hilser på børnene, og der bliver uddelt balloner og flag. Alle bidrag går udbeskåret til ’Støt Brysterne’.

Man kan følge med i konkurrencerne og bidrage til donationen på Fakta Neder Vindinges facebookside, og det er også muligt at give en donation, når man er i butikken. 

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":