[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags: ,

Efter en dejlig, varm sommer, er Kulturforeningen Pakhus8 klar med efterårets program, hvor der igen er lidt for enhver smag – både noget nyt og noget kendt på disse kanter. ”Vi vil gerne opfordre folk til også at besøge det her dejlige spillested, selv om det der er på programmet måske ikke er noget man nødvendigvis kender i forvejen. Man kunne jo risikere at få en god oplevelse”, siger folkene bag, med et smil på læben.

”Udover gode musikoplevelser bliver vores gæster også mødt med en glæde og veloplagthed, som udspringer af, at frivilliggruppen er vilde med det de gør.

Bondos Halm

Bondos Halm

Der er et stort socialt element i det her, udover et ønske om at være Præstøs musiksted året rundt.”

I den kommende tid kan man glæde sig til at høre og opleve Bondos Halm, som består af Frederich Bondo, Flemming Walther-Andersen, Kenni Tommi Hein og Daniel Ravn. Bandet der har deres rødder i Nykøbing F, er inspireret af både dansk og udenlands rock. De skriver deres egne tekster og musik, som de evner at få til at ramme bredt. Måske fordi teksterne er rå og uden filter, men alligevel fremføres på en pæn og forståelig måde. Kom og nyd Frederich Bondos dybe stemme og resten af bandet lørdag den 27. september kl. 21.00.

Grassolin

Grassolin

Den 4. oktober er der igen 80ér og 90ér toner fra DJ. Flagstad-aftenen starter kl. 22.00, og der vil som altid være lækre cocktails i baren. Grassolin med henholdsvis Nikolaj Rysager (sang og guitar), Søren Krogshøj (violin og kor) og Ronni Pedersen (vaskebræt og kor) er den trio, der spiller Gasolin forklædt som bluegrass. Spilleglæde og stort engagement krydret med Nikolaj Rysagers særlige klang kan opleves fredag den 10. oktober kl. 21.00.

Alle dage bliver dørene åbnet før musikken går i gang. Priser og åbningstider kan tjekkes på foreningens facebookside: KulturforeningenPakhus8.

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":