[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

På VordingBOGmessen i Kulturarkaden, Vordingborg, den 9. november 2019 kl. 10-16 kan gæsterne blandt andre møde Marianne Christensen fra Vordingborg, som har begået en lille ny digtsamling.

“Læserne har været glade for mine digte, siden jeg udgav ’Blå måne skinner hvidt lys’, og de har efterspurgt flere fra min krøllede pen.
Derfor har jeg valgt at få trykt et antal bøger med digte om ’Fløjtende ligegyldige bekymringer”, siger Marianne Christensen.

Og hun fortsætter: “Der findes ikke den ting, man ikke kan bekymre sig om, bruge energi på og blive optaget af.
Med årene har jeg fundet ud af, at bekymringer i mange tilfælde er nytteløse, for man kan ligeså godt vente og se, om de går i opfyldelse. For mange år siden læste jeg en bog af Johannes Møllehave med titlen: ’Skuffelser der ikke gik i opfyldelse’. Bogen inspirerede mig til at tænke over, hvor ofte vi bekymrer os unødigt, forventer skuffelser og laver historier om, hvad der kan gå galt. Sådan havde jeg det også selv. Efter at have læst bogen kunne jeg forholde mig mere nøgternt til virkeligheden og derefter være opmærksom på, hvad der rent faktisk skete, og ikke, hvad der kunne være sket.
Det er med den inspiration, at bogen er blevet til, fordi jeg ofte oplever, at nogle lever mere i fantasien end i virkeligheden. Derfor satte jeg mig for at undersøge, hvad ’folk’ bekymrer sig om, stort og småt, og det har jeg fabuleret lidt over med disse digte og vers, små historier og tanker.
Langt de fleste af digtene er blevet til på baggrund af de konkrete historier, jeg har fået fra mennesker, som reelt har disse bekymringer.
Min hensigt er at opfordre til eftertanke og overveje, om ikke nogle bekymringer vitterlig er ’fløjtende ligegyldige’.
Jeg har selv oplevet at have bekymringer tæt inde på livet, også nogle der gik i opfyldelse, og det værste skete, så jeg tager alvorlige og reelle bekymringer dybt seriøst, og jeg ved, at alt er relativt. En let sag for den ene, kan være en tung sag for den anden. Kunsten består i at kunne skelne og vælge, hvad man vil bruge sit liv på.
Generelt er jeg positivt indstillet, og jeg håber, at læserne også vil tage godt imod denne digtsamling, der forhåbentlig giver inspiration til at have færre bekymringer og et smil på læberne.”

Marianne Christensen fortæller om bogen kl. 11:45 i den lille sal i Kulturarkaden i Vordingborg.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":