[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

En kold mandag aften d. 11. november 2019 i fagforeningen 3Fs lokaler på Vingevej i Vordingborg, var der politisk debataften om det kommunale udlignings-system.

De omkring 30 borgere, der var mødt op, kunne høre og stille spørgsmål til de fire politikere i panelet, der bestod af Kathrine Olldag, MF Radikale Venstre, Jette Gottlieb, MF Enhedslisten, Mikkel Dragmose-Hansen, Kommunal politiker Socialistisk Folkeparti og Brian Bressendorff, Folketingskandidat Socialdemokratiet. Debatten blev styret af Vordingborgs tidligere borgmester Henrik Holmer.

Fredeligt og konstruktivt

Debatten foregik fredeligt og konstruktivt, da det, som panelet selv konstaterede, var skønt man også kan debattere i fredstider nu da der ikke skal gå valgkamp / flæsk i den.

Konklusionen af aftenens debat var i store træk, at det kommunale udlignings-system skal forenkles og forklares i et sprog så både udfører (staten) og modtager (kommunerne) forstår hvad den omhandler. Og derudover skal gøres mere retfærdig, så man fordeler servicen mellem de rige og fattige kommuner.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":