[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

Den fremadstormende rapgruppe fra Albertslund DE DANSKE HYRDER gæster endelig STARS!

De Danske Hyrder har de seneste år skabt et trofast, næsten kultlignende følge, og til trods for De Danske Hyrder har holdt sig udenfor mainstreamen er musikken og videoerne blevet streamet millioner gange og Hyrderne kunne i 2018 tilføje endnu to guldplader til samlingen.

STARS // lørdag den 02.03 2019 kl. 21:00
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Stående / Billet: 180,-  Dørsalg 200,-  / Studerende + ung under 18 år: 120,-

De Danske Hyrder

Med udgivelsen af deres hidtil stærkeste, mest personlige album “Flyvende” er den hærdede, flyvefærdige hyrdeflok klar til at få hele landet til at elske DHH.
Hvad der startede med spontan fest og musikkærlighed, udviklede sig over viral sensation og til et fuldblods musiknavn, der rykker salgstal og koncertbilletter og ikke mindst views og streams i samme takt som de helt store piger og drenge. + 40 millioner streams (!!!) taler deres eget tydelige sprog.
Ligeledes har De Danske Hyrder ligget i toppen af hitlisterne. Både albummet “DDH” og “Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Pisse Ligeglad Du” er gået guld og det samme gjorde singlerne ’15 år’ og ‘Billig Bajer’.
Hyrdernes energi og charme har lagt landets spillesteder og festivalscener ned med medrivende liveshows. De har slået sig fast som et energisk og unikt navn på den danske musikscene med en passioneret og dedikeret fanskare.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":