Pink Floyds mørke mesterværk lyser stadig op!

Fra det letgenkendelige pladecover til de sidste ord på sidste skæring – ”there is no dark side of the moon really. Matter of fact, it’s all dark” – de fleste af os har allerede stiftet bekendtskab med Pink Floyds gennembruds-LP fra 1973. Med de nye genudgivelser i butikkerne ser det ikke ud til, at månen aftager i styrke foreløbig.

50 millioner eksemplarer er blevet langet over disken siden marts 1973, og på en sløv uge sælger albummet 8-9.000 eksemplarer alene i USA. Hvorfor er det, Dark Side of the Moon stadig fascinerer (og sælger), når så meget af musikken fra samme periode enten er glemt eller henvist til kasserne med kitsch og nostalgi?

Thomas Ulrik Larsens foredrag om ”Dark Side of the Moon” giver svar på spørgsmålet og mange flere. Med baggrundsstof, anekdoter, lyd, billede og film tager vi sammen turen til månens mørke side og hjem igen. Seriøst, kuriøst og slet ikke kedeligt!

Thomas Ulrik Larsen er – ud over at være en af landets travleste rockforedragsholdere – sangskriver, musiker, underviser og musikjournalist. Hans artikler har kunnet læses i blandt andet Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM.

Thomas Ulrik Larsen sad i ekspertstolen i Gomorgen Danmark, da Pink Floyds mastermind, Roger Waters, optrådte i Parken i 2011 og igen, da resterne af Pink Floyd udsendte arkiv-optagelserne ”The Endless River” i 2014.

Pink Floyds musik er ikke noget nyt for Thomas Ulrik Larsen. Han har flere gange haft bandet under lup, mens han studerede musikvidenskab på Københavns Universitet. I seks år var han kapelmester og musiker i det mest velrenommerede Pink Floyd-coverband i Europa. Thomas Ulrik Larsen har været musikalsk leder på over 100 succesopførelser af Dark Side of the Moon. Men ved Thomas Ulrik Larsens foredrag om Dark Side of the Moon er der ikke skyggen af kopimusik til stede. Derimod venter der to timer i tæt selskab med den ægte vare.

Onsdag // 23.05.2018
Start kl. 19:00 // Døre kl. 18:00

SMALLSTARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Siddende // Billet: 100,- // Dørsalg:120,-
Billetter købes på stars.dk

FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS inden foredraget. Det koster 120 kr. og købes som tilkøb til billetten. Dørene åbner kl. 17.30. Maden leveres af Duevangs Spisehus (Præstø) og serveres ved bordene kl. 18.00. Obs: Salget af billetter til Fællesspisningen stopper mandag den 21.5 kl. 10:00.

Har du partoutbillet til Talks og vil du gerne spise med kan du henvende dig til Stars for køb af billet til fællesspisning.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Dark Side of the Moon – Foredrag af Thomas Ulrik Larsen på STARS" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.