IMG_4173Fredag d. 11. april åbner Danmarks Borgcenter med åbningsreception for indbudte gæster kl. 13.

Derefter åbnes for offentlighededen fra lørdag d. 12. april. Og så holdes der efterfølgende åbent hver eneste dag hele året fra kl. 10 til 17 – med et par enkelte undtagelser d. 23. + 24. december samt 31. december + 1. januar.

Med Gåsetårnet som vartegn udfolder historien sig på Danmarks Borgcenter – historien om den gamle kongeborg hvorfra Valdemar Sejr og Valdemar Atterdag regerede Danmark.

Det nye udstillingshus byder i en periode på – ud over en masse andre spændende ting – et kig på den originale Jyske Lov som blev underskrevet i  Vordingborg i 1241 af Valdemar Sejr.

Lørdag d. 12. april kl. 10-17
Hele Danmarks Borgcenter er åbent

Billetprisen for voksne er 115 kr. og inkluderer adgang til udstillingshuset, Gåsetårnet og udstillingspavillonerne. Med i billetprisen er også lån af en iPad guide eller et udstillingskatalog (udstillingskataloget er til evigt eje og skal ikke leveres tilbage)
Børn (under 18 år) har gratis adgang i udstillingshuset. Børn under 14 år skal dog være i følgeskab med en voksen.
Der kan købes en børnepakke for 65 kr. med børnepakken kan man vælge enten et opgavehæfte (for ca. 4-7 årige) eller lån af en iPad guide (fra ca. 7 år). Med i børnepakken er også adgang til Gåsetårnet, udstillingspavillonerne og to aktiviteter i Børnenes Borgcenter, eks. kan du slå din egen mønt, lave perlekæder eller vokslys. Desuden følger der en kupon til gratis juice med børnepakken.

Der kan d. 12. april også købes en billet, der giver adgang til Gåsetårnet og udstillingspavillonerne for 65 kr.

D. 12. april vil der også være infoguider på borgterrænet, der fortæller om borgcentret og viser eksempler fra iPad guiden fem forskellige steder på borgterrænet.

Onsdag d. 16. april kl. 10-22
Danmarks Borgcenter holder Late Night åbent til kl. 22 sammen med resten af Vordingborg by.

Se meget mere på: www.danmarksborgcenter.dk

 

Del denne side:
Facebooktwitterlinkedinmail


 

Følg Vordingborg.net her:  
Facebooktwitteryoutubeinstagram