[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Dansk Design Festival er en stor begivenhed som Arteloco bliver en del af.

Udstillingssted for samtidskunst og kunsthåndværk Arteloco deltager i Danish Design festival med en tekstil- og lysinstallation “Osmosis”. Samspil mellem farver, stof, tiden, lyset vil skabe et værk, som forandrer sig fra dag til dag. Udover installationen vil Arteloco præsentere ny kollektion af håndlavede tekstiler f. eks. tørklæder, dukker, puder og mange andre spændende ting.

En række af de danske designorganisationer er gået sammen om at udvikle en ny og mangfoldig festival for alle designinteresserede. Ved at samle kræfterne i designbranchen om det fælles initiativ er det målet, at skabe en stærkere fælles platform for dansk design og sætte Danmark yderligere på verdenskortet som førende global kunsthåndværk- og designdestination.

Danish Design Festival er en ny platform, der samler og synliggør designbegivenheder i Danmark. Det nye fælles initiativ har som mål at øge synergien mellem forskellige arrangementer, involvere design interessenter i bredeste forstand og nå både danske og internationale målgrupper.
Danish Design Festival vil demonstrere mangfoldigheden i design fra social design til nyt eksperimenterende kunsthåndværk.
Festivalen favner hele Danmark og finder sted fra 4. maj til 9. juni 2017.

Fernisering hos Arteloco d. 6 maj, udstillingen kan ses fra den 6. maj til 25 juni 2017.

Arteloco
Ana Maria Galmez & Eduardo Soza
Storegade 51 A. Stege
www.arteloco.dk

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":