Cantabile 2 er aktuel med en ny forestilling, The Time Being, der sætter fokus på de store valg, vi som menneskehed står overfor i dag, som følge af de nye muligheder den digitale udvikling og videnskabens landvindinger indenfor bio-, gen- og nanoteknologi har ført med sig.
Menneskeheden er i stand til at agere næsten som guder, men vil det gøre os bedre og lykkeligere? Hvad sker der med vores relationer og krav til os selv og hinanden i en ikke så fjern fremtid, hvor menneskekroppen kan repareres, opgraderes og klones efter behov, og levealderen kan forlænges betydeligt? Hvad venter der i en fremtid, som i stigende grad domineres af dataisme, af forestillinger om at håndtering af Big Data og algoritmer kan løse en lang række problemer og udfordringer i vores daglige liv; en fremtid hvor kunstig intelligens måske bliver mennesket overlegen?

Det er nogle af de overvejelser, The Time Being inspirerer publikum til at gå dybere ind i gennem det faktiske møde mellem mennesker i deres fysiske tilstedeværelse her og nu. Mødet mellem performere og publikum er det centrale i den teaterform, Cantabile 2 har arbejdet med siden 2003 – Human Specific – og nu med The Time Being fører ind i en ny æra.

Siri Facchini Haff, skuespiller og projektudvikler på Cantabile 2: ”Det, der har interesseret os i arbejdet med forestillingen, er, hvad indsigten i mulige fremtidsscenarier gør ved os lige nu. Lige her. Hvad sker der, hvis man åbner sit sind for, hvordan alting kan komme til at se helt anderledes ud – hvordan dét, som er vores referencepunkter i dag, kan være fuldstændigt forandret om 200 år. Det rykker jo også noget ved, hvordan vi lever vores liv og ser på os selv og hinanden i dag.”

The Time Being spiller den 7.-9. marts kl. 19.30 på Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg. Herefter spiller den i København den 13.-16. marts kl. 20, den 17. marts kl. 17 og den 18. marts kl. 15 på Teaterøen, William Wains Gade 11, Refshaleøen, 1432 København K.
Der er plads til maks. 30 tilskuere per forestilling, så man skal skynde sig, hvis man vil nå at sikre sig billetter på www.teaterbilletter.dk

For alle dage, begge steder, gælder det, at man er velkommen til at komme en halv time før, forestillingen starter, og nyde en forfriskning, mens man hører om Cantabile 2’s aktiviteter i 2018. Efter forestillingen, der varer cirka halvanden time, vil der være et glas vin, lidt til ganen og mulighed for at møde de medvirkende.

Medvirkende: Siri Facchini Haff, Marc Facchini Madsen, Minni Katina Mertens, Karolina Pietrzykowska, Maria Stoyanova, Nullo Facchini
Scenograf: Tilde Knudsen
Tekniker: Per Aagaard, Allan Hansen
Instruktør: Nullo Facchini
Musikalsk arrangør: Marc Facchini Madsen
Dramatiker, forfatter: Ensemblet
Komponist: Marc Facchini Madsen
Producent: Cantabile 2
Arrangør: Cantabile 2 og Teaterøen

Forestillingen er støttet af Vordingborg Kommune og Københavns Scenekunstudvalg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Email

Bliv tilmeldt vores gratis nyhedsbrev, der udsendes mandag til fredag.

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":Kom med din kommentar til "Cantabile 2 er aktuel med en ny forestilling" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.