Bogsignering i Bog & Idé i Algade i Vordingborg

Bog & Idé i Algade i Vordingborg holder forskellige arrangementer og det næste er, at krimiforfatter Hans-Willy Bautz kommer i butikken fredag den 6. december 2019, kl. 15.30-17.30, hvor han signerer sin nyeste og dermed trejde krimi „Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“.

Romanen er netop udkommet på Forlaget mellemgaard, og blev præsenteret på forlagets stand på Bogforum i Bella Centret, hvor forfatteren var til stede og signerede bøger.

I handlingen er tre mænd blevet myrdet i Tyskland. De har været involveret i illegal organhandel, hvortil der er en forbindelse til Sicilien, hvor hovedpersonerne, den dansk-tyske journalist Michael
Bech og hans kæreste, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci, kommer på sporet af uhyrligheder i forbindelse med flygtninge, der misbruges på det groveste.

Ved bogsigneringen i Bog & Idé vil det også være muligt at erhverve Hans-Willy Bautz’ krimier „Mord på færgen til Palermo – Michael Bechs rejse til Sicilien“ og „Mord på Sicilien – Et spor fører til Danmark.“.

Forfatter Hans-Willy Bautz med sin nye krimi „Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“, som han signerer i Bog & Idé i Vordingborg fredag, den 6. december 2019, kl. 15.30-17.30. (Privatfoto)