Et klogt ordsprog siger: Græsset er grønnest, der hvor du vander det. På Vordingborg.net ønsker vi at vande og pleje den gode fortælling om alt det Vordingborg og omegn har at byde på.

Vordingborg.net begyndte helt tilbage i 2001 – på et tidspunkt, hvor der ikke var mange der fortalte omverdenen om, hvad der sker i Vordingborg-området. Så det blev udgangspunktet og er det stadig – at fortælle i ord og billeder om hvad der sker af kultur, arrangementer, nye tiltag, idræt, erhverv og meget mere – både til os der bor her, men også til resten af landet.

Positiv indgangsvinkel

På Vordingborg.net tror vi på, at vi skal understøtte udviklingen i området ved at omtale det der sker med en positiv indgangsvinkel. Det kan være historier og nyheder om stort og småt, men altid med en tilgang, der ser fremad.
I vores nye flyer kan du læse mere om Vordingborg.net og om hvordan du kan bidrage med historier. Du kan også læse om dine muligheder for at få mere synlighed og ved at blive annoncør og samtidig bakke op omkring Vordingborg.net.

Læs flyeren nedenfor eller hent den som PDF ved at klikke her – og del den meget gerne med dem du kender.

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":