Publikum er sikret en fantastisk musikoplevelse når sidste års vinder af P3 Guld – hiphop-duoen Benal – kommer forbi STARS fredag den 4. maj.

”Vores mål er at gi’ folk en unik oplevelse, der smelter ind i sjælens grundstof både fysisk og mentalt. Vi vil holde en magisk fest med folk. Ikke en pøllet tumpefest, nej, vores fest bliver en smuk fest som du kan tænke på inden du lægger hovedet på puden på dit dødsleje og med et smil kan konkludere: ‘Det var dejligt. Nu er jeg klar’.”

Benal ‘Hvis Det Virkelig Er Vigtigt / Kædedans’ tour, foråret 2018

Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018 med deres nye album “Hvis Det Virkelig Er Vigtigt” under armen. “Vi har et behov for at se, hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt, at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke, når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han, mens han ser ked ud af det.

Benal vandt P3 Guld prisen 2017 og har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et “godkendt år”, som produceren Magnus Albert Wanscher kalder det.

Han forklarer ydermere: “Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad, må det være kædedansen, der opstår spontant til de bedste familiefester”.

“Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på”, siger Albert. “Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert velvidende, at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de erogene zoner.” Om Benal har Drags med på scenen eller andre ting, melder historien ikke noget om. En ting er imidlertid sikkert: Det bli’r et brag af en aften.

Fredag // 4. maj 2018
Koncert kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Stående // Billet: 195,- // Pris i døren: 215,-
Billetter købes på stars.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Benal på STARS" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.