[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

Ben Besiakov er en af Nordens fornemste pianister. Hans sjælfulde, nærværende og swingende spil går rent ind hos alle der hører ham.

Det ramte Alvin Queen(US) fra første frase da han mødte Ben til en session med bassisten Ida Hvid under et besøg i København, og et nyt projekt synes allerede i lagt i støbeskeen.

En anden karismatisk jazz-veteran og fælles ven til Ben og Alvin, Jesse Davis(US) var oplagt at invitere med, og således opstod BEN BESIAKOV KVARTET FEAT. JESSE DAVIS.

Den 19. og 20. april spiller de i Montmartre København, hvor Ben Besiakov spillede sin første koncert som 15-årig og Alvin Queen har spillet meget gennem sin lange karriere, med bla. NHØP og Kenny Drew, og i forbindelse hermed kommer de til STARS i Vordingborg søndag d 22. april.

Der er lagt op til hårdt swingende, groovy jazz og blues baseret på standarder fra den store amerikanske sangbog samt et par originale kompositioner.

Line up:
Jesse Davis (US), altsaxofon
Ben Besiakov, piano
Ida Hvid, bas
Alvin Queen (US), trommer

Jesse Davis er en uovertruffen, Cannonball-inspireret altsax. Han har indspillet med blandt andre Cedar Walton, Mulgrew Miller, Brad Meldau, Peter Bernstein, Ron Carter o.m.a., og i 1989 fik han ”Down beat jazz magazine”-prisen som ”the most outstanding musician”.

Ben Besiakov har indgået i utallige danske og internatonale sammenhænge, bla. med Bernt Rosengren, Jens Winther, Dough Raney, Tomas Franck. Ben har modtaget Ben Webster-, JASA- og Bent Jædig-prisen.

Alvin Queen er en af de største nulevende tromme-legender, med en lang karriere bag sig.(Oscar Peterson, Horace Silver, George Benson, Kenny Drew, Johnny Griffin, Nina Simone a.o). Hans professionelle liv startede da han som 12-årig sad ind i John Coltranes trio i New York.

Ida Hvid er elev af Hugo Rasmussen, har turneret med Alvin Queen i DK med “Tribute to Oscar Peterson feat. Alvin Queen”, og spiller med bla.Ben Besiakov, Niels Jørgen Steen, Jesper Løvdal, Mårten Lundgren, Zier Romme og Birgitte Soojin(NO).
Ligesom Ben Besiakov er Ida Hvid modtager af Bent Jædig-prisen.

Søndag // 22.04.2018
Koncert kl. 15:00 // Døre kl. 14:00

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Stående // Billet: 150,- // Studerende + ung under 18 år: 100,-
Billetter købes på stars.dk

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":