[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Isabella Erichsen har de seneste tre år haft en kraftig stigning af sin nærsynethed, men nu har en særlig behandling hos Stage Optik i Vordingborg ikke bare bremset udviklingen, men også givet Isabella synet tilbage – uden briller eller operation. 

Isabella Erichsen har efter bare 14 dages behandling fået næsten perfekt syn.

Isabella er til kontrolbesøg hos Stage Optik. Hendes syn har de seneste 14 dage ændret sig markant til det bedre. Ved hjælp af en særlig natlinse har synet ændret sig fra en styrke på minus 5,25 til minus 0,75, og hun bruger ikke længere briller eller linser i løbet af dagen. 

Den specielle linse, som bæres om natten, skaber et vakuum og flader hornhinden mens man sover, så øjets form ændres og synet på den måde korrigeres. 

”I starten var jeg meget skeptisk, især ved tanken om at det ændrer på mit øje, men efter de første tre nætter havde jeg vænnet mig til det. Jeg kunne tydeligt mærke efter et par dage, at øjets form har tilpasset sig linsen, så det er mere behageligt nu. Det er vildt smart, at jeg ikke behøver at gå med linser i løbet af dagen.” fortæller Isabella om behandlingen.  

Selvom behandlingen også giver øget komfort i hverdagen, så har den største bekymring for Isabella dog været, at hendes syn er blevet markant forværret på en meget kort årrække. Det kan linsen nemlig rette op på. 

”Behandlingen er et alternativ til en operation. Fordelen ved den her behandling er, at den bremser udviklingen af nærsynet, og især hos børn og unge hvor øjet udvikler sig hurtigt kan man sætte en stopper for den udvikling. Jeg har længe forsøgt at få Isabella til at prøve behandlingen, fordi hun har taget nogle store spring i den forkerte retning.” fortæller Charlotte Stage som har haft behandlingen i butikken, siden hun startede for 4,5 år siden.

Udover at bremse udviklingen af nærsynethed kan behandlingen også hjælpe mennesker som døjer med irritation og gener ved dagslinser, men som af forskellige årsager ikke kan få en operation.

Behandlingen er godkendt og kontrolleret af sundhedsstyrelsen.

Med ‘diskolys’ i øjnene får Isabella tjekket om linserne har påvirket hornhinden.
image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":