Baby in Vain på STARS

BABY IN VAIN har skåret 11 grunge-grimmasser af livet i form af deres medrivende debutalbum, More Nothing, som tog anmelderne med storm. Den 20. oktober er Baby In Vain klar til at dele rocklussinger ud til Young Sounds publikum som i dagens anledning er rykket på STARS.

Den ekstremt positive modtagelse af Baby In Vains debutalbum More Nothing, der udkom i august 2017 bød blandt andet på seks hjerter i Politiken, seks stjerner i GAFFA, og en yderst positiv medfart i Berlingske, der gik under overskriften “Hypet dansk rocktrio genopliver grungen”.

Support: ROXY JULES er på en gang støvet, insisterende og beskidt og smukt, skrøbeligt og porøst. Musikken er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, der smyger sig legende og kontrastfyldt omkring sanger Julie Runa’s vokal og tekster. Runa leger nemlig hele tiden med at lade modsætninger kollidere, fordi det er sådan, hun oplever sig selv og sit eget liv. Lyden hos ROXY JULES vidner om, at inspirationen kommer fra bands som Sonic Youth og My Bloody Valentine. Men ROXY JULES skaber også deres eget udtryk og har en mere elektronisk tilgang til støjrocken.

YOUNG SOUNDS #10
BABY IN VAIN
+ support ROXY JULES

STARS // Lørdag // 20.10.2018
Showstart kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // stående
Forsalg:120,-
Studie + ung:80,-
Dørsalg:140,