[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

IMG_6609

Danmarks Borgcenter, STARS og Vordingborg Handelsforening inviterer alle til en skøn og stemningsfuld Sankt Hans aften ved voldgraven på ruinterrænet i Vordingborg.

Det er midsommer, aftenen er lang og lys og Alberte kommer med sit band og spiller både gamle hits, lige til at synge med på, men også nye numre præget af varme akustiske guitarer, enkle, iørefaldende melodier samt de nærværende og skarpe tekster, Alberte er kendt for.

Alberte

Alberte

Det bliver en aften for hele familien og børnene får det sjovt! De kan lave snobrød, lege på middelalderlegepladsen, hvor de blandt andet kan gå på stylter og svinge et sværd. De kan besøge Det Rullende Naturværksted ved naturvejleder Elise Hvelplund, gå på naturskattejagt eller komme på væbnerskole hos ridder John.

Den Botaniske Have står i fuldt flor og chefkonsulent Flemming Kruse inviterer til en guidet omvisning og fortæller om det spændende planteliv i haven.

Traditionen tro er der båltale og bål med heks på toppen. Det Nye Kor fra Vordingborg kommer og synger for til midsommervisen og en omgang fællessang. Bålet sejles ud på en flåde i voldgraven og tændes kl. 21.30.

Der er gratis adgang for alle og aktiviteterne er gratis.

Der kan købes kaffe, kage, drikkevarer, is, gris på grill fra små salgsboder.

Kom tidligt – børneaktiviteterne starter kl. 18.00 og salgsboderne åbner kl. 18.30. Tag gerne madkurven med, og nyd en lang og skøn midsommeraften på borgen.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde med Vordingborg Lokalråd, Skjold Burne, Kaffebønnen og Nielsens Kafferisteri samt Vordingborg Kommune, der har bidraget med midler fra Købstadspuljen.

Sted: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, Vordingborg

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":