Tags:

Nu er der igen mulighed for at kickstarte tangokarrieren i en workshop for begyndere.

Ulla Holm Olsen, der er ekspert i den argentinske tango, underviser denne gang i en længere workshop, der henvender sig til begyndere, – dog er også lidt øvede dansere velkomne og kan have gavn af at genopfriske trin og teknikker i workshoppen, hvor der også er indlagt “practica”-sessioner, dvs. fri øvning med kyndig vejledning.

Man kan sagtens tilmelde sig uden dansepartner, her vil man blive koblet sammen to og to, men par kan naturligvis også tilmelde sig sammen. Der bliver skiftet partner jævnligt gennem forløbet – også for par, der tilmelder sig sammen.

Den argentinske tango er en dans, der på den ene side danses efter et bestemt system med trinkombinationer og på den anden side danses frit og improviseret. Tango er fyldt med drilleri, udfordring og tillid. I workshoppen har man mulighed for at komme godt og hurtigt fra start med grundlæggende teknik og trin og få et indblik i tangoens spændende univers.

Man får i alt 3 timers undervisning i argentinsk tango samt tid med vejledning til at øve det lærte i 2 x 30 minutter – kombineret med kaffe og kage. Den samlede pris er 180 kr.

Ring til underviser Ulla Holm Olsen for mere info på tlf. 40 61 81 68.

Tilmelding foregår direkte til underviser Ulla Holm Olsen på mail [email protected] eller online via www.orenaessaloner.dk

Lørdag den 24. marts 2018 kl. 14:00 – 18:00

Nordfalsters Koncerthus
Nørre Alslev Langgade 68
4840 Nørre Alslev

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Kom med din kommentar til "Argentinsk tango i Nordfalsters Koncerthus" her:Fortæl din historie

Vil du være med til at fortælle om hvad der sker i Vordingborg og omegn?
Kontakt Vordingborg.net med din historie - klik her.