andrea_pellegrini_crop Marianna Shirinyan

Fyrige zigeunersange, spanske folkesange og arier fra Carmen står på programmet den 6. december sammen med klavermusik af Chopin.
Julemusikken gemmer Orenæs Saloner til gengæld til jul, når der inviteres til julekoncert 2. juledag i Nørre Vedby Kirke.
Mezzosopranen Andrea Pellegrini har for længst slået sit navn fast som en af de mest alsidige sangere i Danmark. Hun bevæger sig frit mellem den klassiske musik og andre mere løsslupne genrer. Udover sine engagementer som koncertsanger og solist på Operaen i København, Den Jyske Opera og Opera Hedeland er hun medstifter af tangoorkestret The Piazzolla Orchestra, har indsunget CD´er med multikunstneren Martin Hall og har optrådt med bandet TV2.
Med sig den 6. december har hun den armensk-danske pianist Marianna Shirinyan, der spiller som kammermusiker og solist med topmusikere i hele Europa og har modtaget en stjerneregn af priser. Heriblandt P2 Prisen “for sit passionerede musikerskab og høje professionelle niveau, som har tilført dansk musikliv nye dimensioner”, som der står i begrundelsen.

Fakta:
Tirsdag 6. december kl. 19.00
Orenæs Saloner
Orenæs Skovvej 12
4840 Nørre Alslev
Billetter 150 kr., børn ½ pris
Online på orenaessaloner.dk
Tlf.: 61 77 08 26

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail