[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]
Tags:

piper

Der er udsigt til omkring 40 nye arbejdspladser over de næste tre år, når den amerikanske virksomhed med speciale indenfor effektiv grundvandsrensning Piper Environmental Group, inc. flytter deres globale hovedkontor til Præstø.

Et samarbejde mellem Region Sjælland og den amerikanske virksomhed Piper Environmental Group, Inc. medfører nu, at virksomheden flytter deres hovedkontor til Præstø, hvilket over en tre-årig periode vil give omkring 40 nye arbejdspladser.

Piper, som har specialiseret sig i løsninger til rensning af grundvand, skal samarbejde med Region Sjælland om at udvikle nye, billigere og mere effektive metoder at gøre det på.

”Jeg byder Piper Environmental Group velkommen i vores kommune. Det er en virksomhed som vi sætter stor pris på flytter hertil, og ikke mindst er vi selvfølgelig glade for, at vi med Piper får tilført nogle nødvendige arbejdspladser,” siger borgmester Knud Larsen.

”Samtidig synes jeg også, at der er stor grund til at rose Region Sjælland for, at de har formået at skabe en kontakt og et samarbejde, som nu har gjort, at Piper flytter til Danmark,” siger han.

Formand for Vordingborg Kommunes erhvervsudvalg Asger Diness Andersen ser også frem til at Piper flytter sit globale hovedkontor til Præstø. ”Det er en rigtig spændende virksomhed, som er indenfor en vigtig branche, som helt sikkert vil vækste i årene fremover. Det gør det absolut ikke mindre interessant,” siger han.
Det er meningen at Piper Environmental Group, Inc. vil producere deres ozonbaserede grundvandsløsninger i Præstø, hvorfra der så skal eksporteres til stort set hele verden. Allerede i dag findes Pipers løsninger i mere end 30 lande, men der er både i resten af Europa, i USA og i Asien fortsat stor efterspørgsel efter effektive og bæredygtige løsninger til rensning af forurenet grundvand.

Kilde: Vordingborg Kommune

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":