[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

To af de største trommeslagere i dansk jazz, ALEX RIEL og STEFAN PASBORG, indtager scenen med Savage Roses ikoniske stemme ANNISETTE og den gambianske kora-spiller DAWDA JOBARTEH.

Alex Riel og Stefan Pasborg tager lytteren med på en rejse gennem deres fælles univers af rytmik og harmoni, fortid og nutid, rock, jazz og verdensmusik, nærvær og improvisation, power og puls – indrammet med lydbilleder tegnet af Savage Rose, vestafrikansk kora over swing til Igor Stravinsky og New Orleans street parades.

De har inviteret nogle helt særlige gæster ind i deres ”Universe”, og det er en fornøjelse at kunne præsentere denne enestående konstellation: Alex Riel og Stefan Pasborg med Annisette, Dawda Jobarteh på kora, Dan Hemmer på Hammond-orgel og guitaristen Niclas Knudsen.

Savage Rose
Sammen var Alex Riel og Annisette med til at danne det nu legendariske rockorkester Savage Rose i 1967, som gennem årene har haft en unik national og international karriere med Annisettes soulede og kraftfulde stemme samt orkestrets kontinuerlige støtte til “alle undertryktes kamp for frihed og ægte demokrati” som deres adelsmærke.

Dawda Jobarteh
Jobarteh er en mester på kora, den 21-strengede kalabasharpe. Han har udviklet en sublim, personlig spillestil, der spænder elegant fra afdæmpede melodiske passager til hektiske rytmiske løb, ofte med brug af pedaleffekter på koraen. Jobarteh er derudover en fremragende sanger og en musiker, der gerne bringer sine vestafrikanske rødder i samklang med andre musikalske kontekster bl.a. med Pierre Dørges New Jungle Orchestra og Moussa Diallo. Dawda Jobarteh og Stefan Pasborgs duo-album fra 2016 blev nomineret til 4 DMA og kom på det amerikanske magasin New York City Jazz Records liste “Honorable Mentions 2016”.

Tilføj dertil, at Stefan Pasborg og Niclas Knudsen i gennem det seneste årti har spillet sammen i Ibrahim Electric, der med stor gennemslagskraft på de danske og udenlandske scener spiller en energisk og eksperimenterende musik, der favner genrer som jazz, funk, afrobeat, surf og rock.

Og sidst men ikke mindst Hammond-organisten Dan Hemmer – én af de mest anerkendte organister herhjemme, som har spillet med navne som Steve Gadd, Povl Dissing, Michael Blicker og mange flere.

Line-up:
Alex Riel, trommer
Stefan Pasborg, trommer
Annisette, vokal
Dawda Jobarteh, kora
Niclas Knudsen, guitar
Dan Hemmer, Hammond B-3

FÆLLESSPISNING PÅ SMALLSTARS
Varm op til koncerten med dejlig mad og hyggeligt samvær

Til denne koncert lægger SMALLSTARS hus til fællesspisning inden koncerten. Vi spiser et godt måltid mad sammen ved lange borde. Maden serveres ved bordene i skåle og fade, som man deler med sine bordfæller, og det kan være, du skal be’ din sidemand række dig brødet ligesom derhjemme.

Maden leveres af Duevang fra Præstø, og menuen er enkel, men selvfølgelig god, sund og veltilberedt med årstidens bedste råvarer

Dørene åbner kl. 18.30. Maden serveres kl. 19.00. Prisen er 120 kr. inkl gebyr og kan kun købes som tilkøb til koncerten.

Fredag // 13.04.2018
Start kl. 21:00 // Døre kl. 20:00

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Siddende // Billet: 340,- // Pris i døren: 360,-
Billetter købes på stars.dk

Tilkøb FÆLLESSPISNING på SMALLSTARS for kr. 120,-

image_print
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailEmail

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":