[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Passagererne må væbne sig med lidt mere tålmodighed, inden de kan tage den genåbnede bane i brug. Banedanmark er klar med kaffe mandag morgen.

Under de sidste afprøvninger af jernbanen mellem Vordingborg og Næstved viste der sig fejl i signalanlægget, og derfor forventer banedanmark først, at togene kører tirsdag morgen

“Da vi gennemgik signalanlægget, fandt vi en del fejl, og de skal naturligvis rettes, inden vi kan køre. Det er ærgerligt, og vi er rigtig kede af, at vi bliver nødt til at bede passagererne om yderligere et døgns tålmodighed med os”, siger Klaus S. Jørgensen, projektdirektøt i Ringsted-Femern Banen.

Udbygningen af Ringsted-Femern Banen vil på sigt give passagererne kortere rejsetider, færre forsinkelser og sikre en mere stabil drift, når den står færdig. Det vil gøre en stor forskel både for den enkelte passager og for hele regionen og gøre det nemmere og hurtigere at komme til og fra København og binde det danske transportnet endnu tættere sammen med det øvrige Europa.

Forventer at køre tirsdag

Tirsdag d. 3. september forventer banedanmark, at togene igen kører mellem Næstved og Vordingborg.

Mellem Vordingborg og Orehoved fortsætter togbusserne med at køre til og med den 7. september. Derefter kører der togbusser mellem Orehoved og Nykøbing F.

Vordingborg Station 2019
image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":