[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

I weekenden den 15.-17. november 2019 deltager Vordingborg Karateklub med 30 karateudøvere i dansk Gasshuku i Nykøbing F. hallen.

Gasshuku er japansk og betyder “træningssamling”. Klubber fra hele Danmark mødes og træner sammen, og Mathilde fra Vordingborg Karateklub havde taget en gave med til dagens hovedperson, Sensei Nakamura. 

Mathilde fra Vordingborg Karateklub overrakte Sensei Nakamura en ternet ninja i gave.

Sensei Tetsuji Nakamura er international chefinstruktør indenfor IOGKF – International Okinawa Goju Ryu Karate-do Federation. Han er derfor den øverste Sensei indenfor den stilart af karate, og rejser rundt i hele verden for at træne og inspirere de mange IOGKF klubber. I år var han hovednavnet ved Dansk Gasshuku.

Gasshuku afholdes to gange om året og arrangeres af chefinstruktør Sensei Henrik Larsen fra IOGKF Danmark.

Sensei Henrik Larsen er chefinstruktør for IOGKF Danmark, som arrangerer Dansk Gasshuku.

“I løbet af en hel weekend træner vi 250 børn og 300 voksne karateudøvere sammen og vi inviterer altid forskellige instruktører fra hele verden.” fortæller Sensei Henrik Larsen.

Men faktisk er de danske instruktører meget anerkendte indenfor sporten.

“I Danmark har vi nogle af de bedste karate-instruktører i verden. De rejser rundt og underviser internationalt – også i Japan. Til det næste Gasshuku i foråret har vi inviteret 12 af de bedste danske instruktører til at undervise.” fortæller Sensei Henrik Larsen. 

Foruden Sensei Nakamura deltog tre andre undervisere. Sensei Emilie Larsen, lokal fra Nykøbing F. Karatecenter. Sensei Ken Larsen, seniorinstruktør i Københavns Karateklub, som er en af Danmarks største klubber. Sensei Paolo Taigo, chefinstruktør i IOGKF i Italien.

Traditionen tro skrev de fire Sensei’er autografer på bælterne. Her er det Sensei Emilie Larsen fra Nykøbing F. Karatecenter.
Sensei Paolo Taigo er chefinstruktør i IOGKF i Italien.
250 børn fra karateklubber i hele Danmark deltog lørdag formiddag i BørneGasshuku. Efterfølgende var det de voksnes tur. I alt 550 karateudøvere deltager i Dansk Gasshuku.
image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":