[ Klik her og læs om hvordan du kan annoncere på Vordingborg.net ]

Der venter 150 drenge og piger i alderen 7 – 14 år en fantastisk sjov og sund gymnastikoplevelse på Springtossernes Gymcamp i DGI Huset i Vordingborg.

Her vil 26 instruktører, 30 frivillige fra foreningerne og ikke mindst 18 frivillige forældre give de unge en god start på efterårsferien med mange forskellige aktiviteter.

Springtossernes 2-dages GYMCAMP foregår i efterårsferien 2019 fra søndag d. 13. oktober kl. 09.00 til mandag d. 14. oktober kl. 17.30.

Dygtige og erfarne instruktører stilles til rådighed gennem hele Gymcampen af de 6 foreninger (Kastrup, Vordingborg, Vintersbølle, Stensved, Ørslev gymnastikforening og foreningen Streetpower) som står bag projektet ”SPRINGTOSSERNE”.

Seks lokale idrætsforeninger

Projektgruppen ”Springtosserne” er et helt unikt samarbejde mellem seks lokale idrætsforeninger, som har fået etableringen af et springcenter på den politiske dagsorden i Vordingborg kommune.

Springtossernes facebookside følges på bare 4 mdr. allerede nu af 1643 personer og har i den sidste tid været meget i medierne. Sidst i oktober skal repræsentanter fra Springtosserne på tur med Vordingborgs borgmester Mikael Smed, formanden for KIF udvalget Thorbjørn Kolbo og andre gode folk, rundt i Danmark og kigge på springcentre.

Læs mere om Springtosserne her: http://www.springtosserne.dk

image_print
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail


Email

Gå ikke glip af nyhederne - bliv tilmeldt vores gratis daglige nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet fra Vordingborg.net får du historier og nyheder fra Vordingborg og omegn direkte i din indbakke.

Indtast din e-mail adresse her og klik på "Tilmeld":